Hvidkålsrouletter med kold kartoffelsalat og syltet rødbeder

Hvidkålsrouletter til 10 personer – Total tilberedningstid: 35-40 min.

 

 

Hvidkålsrouletter med kold kartoffelsalat og syltet rødbeder

Ingredienser:

Hvidkålsrouletter, 10 stk.
300 g. syltede rødbeder

Kartoffelsalat:
1 kg. kolde kogte kartoffel (evt. fra dagen før)
½ l. creme fraiche el. yoghurt
3 spsk. mayonnaise
1 spsk. Dijon sennep/grov
1 bundt purløg/dild
citronsaft
salt og peber

Sådan gør du:

Hvidkålsrouletterne tilberedes efter anvisning på posen.
Efter tilberedning afkøles rouletterne til de er lune/kolde.
Kartoffelsalat: Bland creme fraiche, mayonnaise, sennep,
og 1 bundt snittet purløg og krydr med salt og peber.
Tilsæt kartoflerne skåret i mindre stykker (skiver/tern).
Tilsæt evt. lidt mælk hvis kartoffelsalaten bliver for fast/tør.
Rouletterne serveres kold/lun med de syltede rødbeder og den kolde kartoffelsalat.

Tip:

Retten kan fint laves dagen forinden, og servér evt. kartoffelsalaten i portionsskåle.