Grøntsags bøf som alternativ pariserbøf

Til 10 personer – Total tilberedningstid: ca. 25-30 min.

 

 

Grøntsags bøf som alternativ pariserbøf

Ingredienser:

5 stk. grøntsags bøffer
5 skiver groft toastbrød
5 spsk. hakket syltet rødbeder
5 spsk. hakket løg
5 spsk. pickles
5 spsk. kapers
5 spsk. revet peberrod
10 æggeblommer

Sådan gør du:

Tilbered grøntsagsbøfferne i ovnen efter anvisningen på emballagen.
Rist brødet, og lig en bøf på hvert skive brød, og halvér, så der bliver 10 portioner.
Anret ”pariserbøffen” på et fad med alt tilbehør – eventuelt i små skåle eller som små portioner.

Tip:

Du kan eventuelt også tviste tilbehøret, så f.eks. pickles udskiftes med lidt agurketern, eller supplér med lidt reven råkost af rodfrugter vendt i lidt olie/eddikedressing.