Grøntsags bøf med stegt kylling, ærtemos og forårsløg

Til 10 personer – Total tilberedningstid: ca. 30-35 min.

 

Grøntsags bøf med stegt kylling, ærtemos og forårsløg

Ingredienser:

10 stk. Grøntsags bøffer
10 stk. Kyllingelår el. bryst
750 g. ærter
1-2 dl. mælk
2 bundter forårsløg
½ tsk. muskatnød
1 lille bundt frisk timian
½ citron

Sådan gør du:

Tilbered Grøntsagsbøfferne efter anvisning på posen.
Samtidig gnides kyllingestykkerne med lidt hvidløg og timian,
og steges i ovnen samtidig med bøfferne.
Imens dyppes ærterne i rigeligt kogende vand i ca. 1 min,
og blendes efterfølgende med varm mælk, til en grov puré.
Puréen smages til med muskatnød, citronsaft og krydres.
Til anretningen, koges forårsløgene i ca. 1 min. Derefter anrettes
det hele på et fad eller i mindre portions skåle.