Grøntsagsbøf med grønkålssalat, æbler og hasselnøddevinaigrette

10 personer:

 

 

Grøntsagsbøf med grønkålssalat, æbler og hasselnøddevinaigrette

Ingredienser:

10 stk. Grøntsagsbøffer
400 g frisk grønkål
1 rødløg - finthakket
1 spsk. vineddike
1 spsk. agavesirup
4 spsk. nøddeolie
50 g. hasselnødder – grofthakket
100 g. æbler i skriver eller tern

Sådan gør du:

Tilbered Grøntsagsbøfferne efter anvisning på posen.
Skyl og pluk grønkålen i mindre stykker.
Lav en dressing af eddike, agavesirup og nøddeolien.
Bland dressingen med kålen, hasselnødder og æblerne.
Anret grønkålssalaten på hver grøntsags bøf ved servering.
Pynt eventuelt med et ekstra drys nødder og æbler.