China Maxi med oksekød serveret med ”røde nudler” rørt med ingefær og chili

10 personer:

 

China Maxi med oksekød serveret med ”røde nudler” rørt med ingefær og chili

Ingredienser:

10 stk. China Maxi med oksekød
500 g. tørrede æggenudler
140 g. tomatkoncentrat (1 ds.)
2 finthakkede løg
1 ds. Kokosmælk (400 g.)
Saften af 2 lime
2 spsk. fintskåret ingefær
1 rød chili

Sådan gør du:

Tilbered Maxirullerne og nudlerne efter anvisning på poserne.
Svits løgene med tomatkoncentrat, og tilsæt kokosmælken.
Smag til med limesaft, ingefær og chili samt salt og peber.
Vend nudlerne i cremen lige inden servering.

Anret nudlerne dekorativt i små reder, evt. med et ekstra
drys frisk ingefær, chili skiver og frisk koriander.