Chili con Carne Rolls med salatwraps og yoghurtcreme

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 25-30 min.

 

 

 

 

Chili con Carne Rolls med salatwraps og yoghurtcreme

Ingredienser:

20 stk. Chili con Carne Rolls
1 lille romaine salat el. 2-3 hjertesalat
2 agurker
1 rødløg
1 rød chili
2,5 dl. creme fraiche
1 tsk. spidskommen
evt. 100 g. cheddarost

Sådan gør du:

Chili Rolls tilberedes efter anvisning på posen.
Bræk 20-25 store flotte salatblade af hovederne. Det inderste brækkes i mindre
stykker i en skål sammen med fine strimler af agurk, og hakket rødløgstern.
Fordel blandingen dekorativt i hvert salatblad, som spices op med lidt fint snittet
rød chili efter temperament.
Lav en blanding af creme fraiche, spidskommen og citronsat og hæld over lige
inden servering. Retten spises som fingeremadder.

Tip:

Gratinér evt. Chili con Carne Rolls med lidt reven cheddarost 5 min. før de er færdige i ovnen.