Chi Con maxi med lune bønnespire- og nudelsalat

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 25-30 min.

 

Chi Con maxi med lune bønnespire- og nudelsalat

Ingredienser:

1 pose Chi Con Maxi
800 g. nudler
800 g. bønnespirer
400 g. majs
2 bundter forårsløg
2 spsk. sesamfrø
5 æg – sammenpisket
1 dl. olie – gerne nøddeolie
salt og peber

Sådan gør du:

Chi Con Maxi og nudler tilberedes efter anvisning på poserne.
Opvarm en stor gryde med ca. 1 dl. madolie, tilsæt de piskede æg under kraftig
omrøring, og tag de friterede æg op af gryden, når det er blevet til ”røræg”.
Rist derefter bønnespirer i gryden med sesamfrø, til de bliver gylden brune.
Tilsæt majs, og de kogte nudler, og smag til med salt og peber.
Blandingen serveres lunt på et fad med forårsrullerne og de fintsnittede forårsløg.