Broccoli souffé bagt med creme fraiche-panade serveret med ”mangfoldig” bønnesalat

10 personer – Total tilberedningstid ca. 20-25 min.

 

Broccoli souffé bagt med creme fraiche-panade serveret med ”mangfoldig” bønnesalat

Ingredienser:

10 stk. broccoli souffles
500 g forskellige kogte bønner (evt. fra dåse)
250 g haricots verts – grønne bønner
1 bundt bredbladet persille
1 tsk. timian

Marinade:
½ dl citronsaft
1/2 dl vineddike
1 stort løg – fintsnittet
2 fed hvidløg – fintsnittet
2 dl olivenolie

Panadecreme:
2 æggeblommer
3 spsk. cremefraiche 38 %.

Sådan gør du:

Souffléerne tilberedes efter anvisning på posen.
De sidste 7-8 min. smøres souffléerne med et tyndt lag panadecreme og bages færdige.
De grønne bønner koges ”al dente” og snittes derefter i mindre stykker.
Vend de grønne bønner med de øvrige bønner, og hele blade af persille og timian.
Bland til sidst alle ingredienserne til dressinger og vend den i bønnesalat og smag
til med salt og peber.
Fordel bønnesalaten på et fad og anret dekorativt med de lune souffléer.