Blomkålssoufflé med pluk af røget makrel, radiser og dildagurker

Til 10 personer – Total tilberedningstid ca. 30-35 min.

 

Blomkålssoufflé med pluk af røget makrel, radiser og dildagurker

Ingredienser:

10 stk. blomkålssoufflé
2- 3 røget makreller
2 agurker
1 bundt radiser
1 bundt dild
1 spsk. citronsaft
3 spsk. koldpresset rapsolie
2 fed hvidløg
evt. 3-4 halve citroner
salt og peber

Sådan gør du:

Souffléerne tilberedes efter anvisning på posen.
Imens skrælles agurkerne og kernerne fjernes.
Skær radiser og agurker i tynde strimler/bånd, og vend dem med grofthakket dild,
citronsaft, olie og finhakket hvidløg. Smag til med salt og knust sort peber.
Anret souffléerne dekorativt på et fad med dildagurkerne og pluk af de røgede makreller.
Grill evt. et par ½ citroner på snitfladen, så retten kan smages til med lunt og sødt citronsaft.